Een pareltje dat veel te lang onder het stof heeft gelegen?

Is het boek “de AFC’ers” “een pareltje dat veel te lang onder het stof heeft gelegen”, zoals Rim Voorhaar in het Parool vertelt, over de podcast “Leve de AFC’ers!” van NHRadio?

Een parel? Ja.

Veel te lang onder het stof? Nou, nee! Net als de andere vijf kinderboeken van Schuil heeft “de AFC’ers” altijd een grote lezerskring gekend, maar de boeken van Schuil waren op een gegeven moment per ongeluk terechtgekomen in een fonds van een alternatieve uitgeverij die er niets meer mee deed. Toen we als uitgeverij Gianni in 2002 begonnen, wisten we één ding zeker: wij gaan voor eigen rekening alle zes boeken van J.B. Schuil, waaronder dus “de AFC’ers”, (opnieuw) uitgeven, als eerbetoon aan één van de grootste kinderboekenschrijvers van ons land. Inmiddels, bijna twintig jaar later, hebben we naast heel wat ander werk vier van de zes boeken van Schuil uitgegeven. De handtekening van Schuil loopt door over de banden van de boeken, en is compleet als ook het zesde en laatste boek van Schuil wordt gepubliceerd. Voor wie ze dan allemaal op een rijtje heeft.

Wie overigens meer wil weten over Schuil, kan informatie over hem vinden door te klikken op onze uitgave van Schuils “de Artapappa’s”. We zijn we er trots op dat we via de uitgave van “de AFC’ers” kleine en grote mensen anno 2020 inspireren om het boek voor te lezen. Om ernaar te luisteren. Of om het zelf te lezen.

Leve “de AFC’ers.

En leve Schuil!

Over het boek

Titel:
De AFC’ers

Auteur:
J.B. Schuil

ISBN: 978-90-77970-09-6

Winkelprijs: € 14,50

Meer informatie

Uitgeverij Gianni: De AFC'ers